weekend – rommelmarkt !

Zaterdag was het (te) vroeg dag : opstaan om half 7 zodat we omstreeks 7u in Haacht aankwamen om onze rommelmarkt stand op te zetten. Ook deze keer was mijnen oudste van de partij en hij had al direct succes toen we alles aan het uitladen waren, er waren meteen enkele mensen geïnteresseerd in zijn “doos” waar Skylanders instaken, (kinder) DVD’s en enkele WII games.

Om twintig over 7 waren we helemaal klaar en kon de pret beginnen ! De weergoden waren ons de hele dag gunstig, het was bewolkt met geregeld zon en wind. De voormiddag vloog voorbij, tegen de middag waren bijna alle schoenen en handtassen de deur uit mede dankzij onze buitenlandse vrienden die dit jaar wél van de partij waren !

Ook juwelen (oorbellen en armbandjes) verkochten als zoete broodjes net als de kleding, kleedjes van mij waren direct verkocht. Vorig jaar gingen boeken goed, dit jaar verkocht ik er nog geen 10 en de prijs bleef dezelfde (50 cent per stuk en 3 stuks voor 1 euro).

‘s Avonds genoten we traditiegetrouw bij vrienden van een lekkere bbq en werden werden er al nieuwe reisplannen gesmeed voor volgend jaar.

De chickies zijn ondertussen een week bij ons en ze zijn al gegroeid ! Ze voelen zich hélemaal thuis in hun paleisje 😉

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s