weekend

Zaterdag beloofde een drukke dag te worden : de aankomst van onze nieuwe bewoners én de bouw van Kane’s (boom)hut. (kado voor zijne Nieuwjaar van de meter & peter) Ik trok ‘s morgens direkt richting winkel om inkopen te doen voor de lunch voor de “werkmannen” (hot dogs) en de bbq ‘s avonds (als beloning voor alle inspanningen !)

Er werd serieus wat achterstand opgelopen doordat onze grond in de tuin net beton is, een grondboor halen was geen optie want Global Rent in Bmb was gesloten, de Kärcher bracht redding om de grond gewilliger te maken. Het was modder scheppen met een Zwanblik 🙂 Na de middag waren er enkele pittige buien.

Ik trok een heleboel foto’s maar kan deze niet publiceren omdat mijn limiet bereikt is op deze blog, de jaarlijkse kost om dit op te lossen, annuleerde ik omdat ik zeer waarschijnlijk start met een nieuwe blog kortelings waarop ze vooralsnog zullen gepubliceerd worden !

Tegen de avond stond de blokhut er, een serieus bouwwerk weliswaar voorlopig nog zonder dak want daar moet nog over gebrainstormd worden en ook of er nu 1 of 2 vensters in moeten komen. We zullen er zéker met ons vier in kunnen slapen ! Merci Boom en bompa K. voor het harde werk en bomma K. voor de “aanmoediging” 😉

Ondertussen was onze gezinsuitbreiding er aan gekomen. Onze 3 zijdehoentjes : Kimpie (wit met zwart), Brownie (verschillende tinten bruin) en Winnie (grijstinten) waren afgehaald. Momenteel zijn ze zo’n 2.5 maand, het is dus nog even wachten op eieren 😉 Ze trokken direkt op verkenning in hun immense hok dat lijkt op een megagrote volière …

Zondag werden we rond 16u verwacht bij één van mijn klanten voor een bbq’ke, een jaarlijkse traditie met beurtrol. Plezant om bij te praten in een niet werksfeer (alhoewel dat tijdens het werken ook voorvalt !) Onze XL marshmallows waren een megahit na het eten toen we allen rond de bbq zaten (want het was wat friskes geworden).

Zalig en vooral vruchtbaar weekendje dus !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s