flying tigers

Zaterdag trokken we in de voormiddag even naar Leuven met als eerste stop Flying Tigers in de Brusselsestraat, een Deense “woonwinkel”. Ik vond er leuke spullen voor 2 jarigen. Vervolgens ging het naar Hema in de Diestsestraat om mijn bestelling af te halen. Daarna ging het richting auto om te eindigen in “Aboutlastnight”, een kledingwinkel in de Mechelsestraat waar ik eindelijk een Topwijf t-shirt paste en zonder aankoop de deur uitging. Het model is té lang, ik vreesde er voor, spijtig maar soit er zijn ergere dingen in het leven en dat het nu niet lekker zit wil niet zeggen dat dat binnen een half jaar nog het geval zal zijn 😉 Het was een tijdje geleden dat ik nog in Leuven was, er waren wat veranderingen (Hunkemöller op een andere plek, Veritas weg en nog zo vanalles).

Na de middag hadden de kids een “playdate” en stortte manlief zich op zijn bureau, dat moest dringend worden “gedecluttered” met het zicht op de aanstaande schilderwerken (nog 2 weken !!!). De hele benedenverdieping moet tegen 3 juli schilderklaar zijn.

Ik maakte online een afspraak bij de dokter voor mijn schouder voor a.s. maandag,  ik stop met de Ibuprofen pijnstillers te nemen.

Zondag waren we allen vroeg op ! Het was een hete dag, zo heet dat ik even een dipke deed in ons zwembadje !

Morgen Dean’s eerste examen, Frans, hij liep de ganse zondag rond met een snerthumeur, zal wel beteren als het vrijdag is 🙂

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s