Paasvakantie – week 2

Maandag sliepen we lekker uit. Ik haalde witloof bij bompa en bonneke en een broodje in de Carrefour Express.

Na de middag mocht Kane naar zijn vriendin en kwam de grote broer van Kane’s maat zich met Dean amuseren. Kane was heel graag blijven slapen maar dat ging niet, hij blijf wel nog meeëten ‘s avonds. Hij had zich super geamuseerd maar is dan altijd een beetje down als hij terug thuis komt …

Manlief bracht de nieuwe parasol en beschermhoes mee die ik zondag online besteld had bij Hubo.

Dindag een dagje werken. Ik krijg meer en meer last van mijn pols, ik vermoed een cyste aan de binnenkant van mijn pols. Da’s al meer dan een jaar dat dat pijn doet, morgen ff naar de dokter om te kijken hoe dit kan verholpen worden (worst case scenario : onder het mes en 6 weken out !).

De dokter bevestigde mijn vermoedens … volgende stap is een echo en RX van de pols om zeker te zijn, daarna afspraak maken bij de specialist in het ziekenhuis en dan de operatie plannen in de grote vakantie denk ik !

Kane en ik gingen naar Stonemanor, nog wat Paasinkopen doen !

Donderdag was het genieten van mijn dagje extra thuis (schilderwerken bij een klant en de andere klant heb ik “bewerkt” zodat ik daar ook niet moest gaan) : uitslapen tot 9u en dan wat inkopen doen bij Delhaize en Lidl en een pakje naar de Post doen. En er begint zich weer een plan te vormen in mijn kopke en als ik iets mijn kopke heb, dan …. Er komt geen andere/nieuwe PowerPlate. Ik droom eigenlijk al een tijdje over mijn eigen fitness … Een hometrainer heb ik al, 3x/week fiets ik ondertussen 50’. Als daar nog een roeitrainer en een crosstrainer zou bijkomen heb ik mijn eigen fitness !!!! Dan zal ik wel een pakske strakker staan binnen enkele maanden !!!

We sloten de donderdag af met frietjes van ons lokaal fritkot dat nieuwe eigenaars kreeg (en curryworsten en cola uitdeelde). De kwaliteit was goed, de wachttijden minder, ik denk dat we bij onze originele fritjesleverancier zullen blijven !

Vrijdag was een rustig dagje, fietsen, de was er doorjagen, Netflixen en wat lezen ! En vastendag nummer 3, ik laste er deze week 3 in want het wordt een druk Paasweekend !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s