weekend

Vrijdag avond werd de schommel gedemonteerd en zaterdag werd ze gestript om daarna naar het containerpark gebracht te worden. Ik zette een fiets van Kane aan de brievenbus met daarop een blad met de boodschap “gratis mee te nemen”, in minder dan 5′ ging de bel. Of dat echt mocht meegenomen worden ? Tuurlijk !

Ik zette daarna de oude fiets van Dean buiten en die was ook weg binnen 10′, voordeel  van aan een straat te wonen waar wat passage is ! Good riddance !!!!

We reden samen naar Van Zon, frietinkopen doen ;-), het gras ging af, de tuin werd wat opgeruimd en Bliksem kreeg een nieuwe standplaats !

Zondag moesten we er op tijd uit (en dat na een uur minder slapen) voor het jaarlijkse familie ontbijt bij bomma in Langerheide. Ontbijtbuffet met alles erop en eraan ! Fruitsappen, boterhammen, sandwichen en verschillende soorten pistolets, spek met ei, ham, salami en worst, verschillende soorten kaas en fruit, fruitsla, yoghurtjes, mini chocolade broodjes, chocolade muffins, appelcake, paaseitjes, kortom meer dan dik in orde en al helemaal omdat bonski trakteerde ! Merci daarvoor xxx

groepsselfie !

Dean studeerde Frans, dat lijkt in orde te komen ! Ik bestelde een nieuwe hangmat en denk nog na over andere aankopen (maar dan voor binnen).

Op naar de laatste schoolweek voor de Paasvakantie !

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s