vlotte heenreis

Nooit eerder vertrokken we zo vroeg, na een korte tussenstop bij onze bakker (ontbijt kopen om in den oto op te smikkelen) waren we weg omstreeks tien over 8. Heel vlotjes zonder enig oponthoud tankten we zoals elk jaar in Habay en reden dan door tot een stuk in Frankrijk waar we frans brood kochten om op te eten met ons meegenomen beleg uit onze frigo !

Zelfs Straatsburg ging heel vlot, het was enkel aanschuiven om Freiburg in te kunnen en dat was door werkzaamheden. We deden inkopen in Schmidt supermarkt (Dean’s megafavo curryworst in reclame) en kochten een versgebakken kippenbil met sla.

En toen reden we naar ons verblijf : een écht huis (vier jaar geleden verbleven we bij Belgen in een B&B met half pension en vorig jaar en het jaar tevoren verblijven we in een huis waarvan de eigenaars boven ons woonden en een klein stukje beneden verhuurden met alles op enkele m². Dit jaar hadden we de volledige bovenverdieping van een huis waarvan de onderkant nog gerenoveerd wordt. Een living met keuken en salon, een heuse badkamer met ligbad (zalig !!!) en lavabo met heel veel bergruimte, opgemaakte bedden en handdoeken voorradig. Een master bedroom , een kinderslaapkamer én een keukenkamer. Overal genoeg bergruimte ! We werden goed ontvangen door de verhuurster. Omstreeks 16u30 waren we helemaal geïnstalleerd !!!

dsc_1942

dsc_1943

dsc_1944

Enig minpunt so far : het ontbreken van sneeuw … het wordt een gans andere vakantie … maar daarom niet minder leuk !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s