ready for the weekend !

Kane deed deze week aan “plantrekkerij” : woensdag avond kloeg hij over buikpijn, misschien teveel gedronken van het zwembadwater dacht ik. Donderdag morgen ging het nog niet en gaf ik hem Nurofen siroop, naar school gaan zag hij niet zitten dus sms’te ik de busjuf én chauffeur en bonski. Hij bracht de ganse dag door met haar en bompa en heeft zich geen moment verveeld. De buikpijn was al lang verdwenen, er bleek een onderliggende reden te zijn had bonneke ontfutselt tijdens de lunch.  Die pakte ik meteen aan vrijdag morgen.

Vrijdag tweede sessie bij de osteopaat, al een beetje verbetering, deze keer kreeg ik een “gezichtsbehandeling”. Binnen 2 weken nog eens ! Doet altijd zo deugd aan een mens zijn lijf !

Daarna reed ik met bonski naar Potvolbloemme (kerst open deur), altijd fijn om te zien hoe die mannen het gezellig maken. Ik kocht een bloempot met een eland op waar ik een Amaryllis in kwijt kan en 2 kleinere exemplaartjes om een theelicht in te zetten. Ook hun concurrenten “Villa Fleuri” houden dit weekend hun kerst open deur, ook daar gingen we niet met lege handen naar buiten.

Verder hield ik het rustig : wat Netflixen, nog enkele kerstcreatietjes maken én onze weekendtas maken !!!!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s