familieweekend deel 1

Vrijdag zodra de boys thuis waren, ging het richting Outrewarche, gelegen in de buurt van Robertville in de Hoge Venen. Waarom naar daar ? Uit jeugdsentiment : De De Ridder boys gingen daar op vakantie tijdens hun kinderjaren.

De laatste kilometers verliepen vrij spannend in het donker want geen straatverlichting en pittig bochtenwerk. Ons verblijf voor 3 nachten was een verbouwde, gedeeltelijk upgedate boerderij (uit 1774à)met basic comfort. Ik heb één vereiste voor een geslaagd verblijf eender waar en dat is een degelijk bed, dit kon er door … We sliepen met ons viertjes op 1 kamer in éénpersoonsbedden en de kids in een verschrikkelijk krakend (onveilig) stapelbed. En vlak naast ons gescheiden door een staldeur de Boomse nichtjes en hun ouders. Wij hadden het geluk vlak naast ons de badkamer te hebben waar de wc stond (maar geen douche want die was beneden) en ons gedeelte was ijzig koud. (Kwestie van de chauffage op te zetten) Bompa en bomma verbleven in het “nieuwere” gedeelte waar het gelukkig lekker warm was.

De volgende dagen zou er veel gewandeld worden en zou ik weer een migraine aanval krijgen die gelukkig de kop werd in gedrukt door de juiste pillenmix (deze keer wel met Motilium wat dus echt het proces versnelt) Ik werd niet vrolijk van onze accommodatie en werd hoe langer hoe meer overvallen door een down gevoel … Elke keer de kinderen bewogen, kraakten de bedden verschrikkelijk en ook als ze opstonden voor een sani stop stond mijn hart elke keer stil… De deuropeningen waren laag, zelfs zo laag dat ik me moest bukken met als gevolg dat we allemaal wel minstens 1x prijs hebben gehad en in onzachte aanraking kwamen met de deurstijlen …

Gelukkig brachten de vele wandelingen verlichting want de natuur is op zijn mooist momenteel met al die bladerenpracht en verschillende soorten paddestoelen en zwammen !

de boerderij
de boerderij
bladerentapijt
bladerentapijt
de natuur op zijn mooist
de natuur op zijn mooist
groepsselfie
groepsselfie
paddestoelentijd
paddestoelentijd
het kasteel van Reinhardstein
het kasteel van Reinhardstein
croque monsieur lunchtijd op zaterdag
croque monsieur lunchtijd op zaterdag

2016-10-29-14-45-38

2016-10-29-14-46-17

2016-10-29-15-00-47

2016-10-29-15-00-51

2016-10-29-15-45-03

mooie zonsondergang
mooie zonsondergang
stapelbedden
stapelbedden
plafond en deur van onze kamer
plafond en deur van onze kamer

2016-10-29-14-14-20

pittige wandeling !
pittige wandeling !

2016-10-29-15-01-15

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s