schoolfeest en diertjes

Zaterdag was het schoolfeest in de Lambertzhoeve. We wandelden samen met de grootouders van the girls tot daar.  Dean’s laatste optreden, de zesde klas trad niet op als groep maar speelde jury want het thema dit jaar was “Tildonk’s got Talent”, de jury bestond uit Karen van K3 (met een totaal foute zwarte pruik), Jani (Kazaltzis) en rasta Jim uit Jamaica, die 3 werden telkens afgewisseld met de acts (optredens van de klassen).  De Jury werd telkens gespeeld door de zesde klas en ook decor en props werd door hen gedaan. Dean speelde Rasta Jim en moest niet meer zeggen dan “Yeah Man” !

Kane’s klas danste op de nieuwe Justin Timberlake, hij zat neer en drumde samen met een aantal andere jongens. Deze editie vonden we minder geslaagd dan vorige : veel saaie muziek die te lang duurde en ook saaie optredens, het concept van het thema werd niet optimaal gebruikt… Gelukkig dat we in goed gezelschap waren !

Zondag trokken we naar het lokale Dieren Opvang Centrum (DOC) gelegen op het einde van onze straat. Ze organiseerden een open deur ter gelegenheid van hun eerste verjaardag. We waren er nog niet geweest omdat ik vrees dat ik dan met een aantal poezen thuis kom 🙂 Het was best interessant om eens alle dieren te zien, we eindigden bij de poezen … Heel veel kittens waarvan het grotendeel al bleek te zijn geadopteerd en in de poezenkamer mochten we vrij rondlopen en aaien. Daar zat een Britse Korthaar tot mijn grote verbazing (de eigenaar was een oude man die naar de eeuwige jachtvelden was) Gelukkig geen donkergrijze want dan had ik het écht moeilijk gehad om geen info te vragen 😉

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s