als er iets kapot gaat, kunt g’er zeker van zijn dat het niet bij 1 blijft …

Vorige week droogde mijn droogkast niet meer, ne witte was kwam er nog vochtig uit na bijna 3u zwieren, da’s ni normaal dus manlief to the rescue et voilà da masjien droogt terug. Da’s altijd een bang moment als er een huishoudstoestel stuk gaat … want dan weet je gewoon dat er nog gaan volgen … nummer 2 bleek het grasmachine te zijn. Dat werd vorig weekend vervangen.

Maandagavond gaf het afwasmasjien de geest, dat heeft al dikwijls gehaperd en werd telkens hersteld maar deze keer was het geen simpele klus … heb manlief nog nooit zo weten zagen, klagen én vloeken … nog investeren in wisselstukken zou geen wijze beslissing zijn geweest dus moest er een nieuw komen.

We hadden elk een voorwaarde : ik wou een besteklade (en gene lompen bak da keiveel plek inneemt) en manlief wou een lampje aan de onderkant zodat je zeker weet de cyclus ten einde is.

Er werd besteld via Coolblue (een inbouwmodel) op woensdag en vrijdag werd ons nieuw masjien geleverd : een BEKO in superpromo dankzij een deukske (dat bleken er 2 te zijn) Perfect geïnstalleerd door manlief en nu mag het ophouden !!!

En op dinsdagmorgen reed Kane tegen een geparkeerde auto. Ik zag het niet gebeuren want ik keek net even naar links en reed achter hem om maar te zeggen hoe snel het allemaal kan gebeuren, een passerende wandelaar met hond zag het gebeuren. De dochter des huizes kwam net buiten en de papa snel daarna, meteen werd er gecheckt hoe het met Kane ging, de schade aan den oto was bijkomstig ; een scherf van het achterlicht en een blauwe plek bij Kane. Het ging om een firmawagen wat de zaken vereenvoudigde !

Vrijdag kwamen de meisjes spelen en bleef hun mama gezellig een klapke doen, plezant bijpraten en de kids amuseerden hun ook. Wat een schitterend weertje zeg !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s