bits ‘n pieces

De Mango bestelling kwam donderdag toe en was bij de buren geleverd. Alle spullen voor de kids waren goed én ook mijn bomberjack was ok !!!! Joepie, toch altijd ff bang afwachten wanneer je zoiets IRL  ziet. Da’s voor herhaling vatbaar !!!

Ik stuurde mails rond voor het oprichten van onze eigen “telefooncentrale” om Dean in DBH ingeschreven te krijgen a.s. maandagavond. Heel het communie souvenierkes gebeuren is ook afgehandeld. Zalando en Esprit gingen retour. Mijn kleerkast werd opgeruimd, er werd een deel richting rommelmarkt stash versluisd ! En ook in de badkamer werd er gesorteerd : een mens verzameld wat beautyprodukten … maar ik geef er een heleboel kado tijdens het jaar dus is het altijd handig iets in voorraad te hebben.

Alle slaplantjes en bloemen staan ondertussen in potten/de grond. Volgende week komt er hoogstwaarschijnlijk een nieuwe voorraad aan.

Advertisements

One thought on “bits ‘n pieces

  1. Tof, dat de levering van Mango meeviel.
    Ik zou ook dringend aan het opruimen moeten gaan in mijn klerenkast. Alhoewel.. alles hangt wel netjes gesorteerd, maar de kast wordt precies een beetje te klein 🙂

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s