Mens erger je niet – dinsdag 9/2/2016

Regen en forse wind de ganse nacht lang, we hadden dan ook besloten om uit te slapen. Het regende nog steeds toen we opstonden… Ontbijten deden we in een gloednieuw etablissement vlakbij de Lidl, een massa keuze aan (belegde) broodjes, koeken, taart etc. Voor nog geen 14 euro hadden we lekker gegeten. Tijd voor een zwemmeke in het Badeparadies dat vlakbij gelegen is. Daar was het superdruk, nog nooit moesten de boys zo lang aanschuiven … Ik genoot 1.5u lang van mijn ereader  want ik ben geen waterrat en al zeker niet in zo’n mensenmassa !

Toen we daar buitenkwamen regende het pijpestelen. We kochten eten bij Lidl en lunchten thuis. Rond 15u besloot manlief naar een piste te trekken waar we nog nooit geweest waren. Net toen we daar uitstapten, begon het weer te regenen …maar ik moedigde manlief toch aan om zijn latten aan te trekken zodat hij eindelijk eens een skike kon placeren, moederziel alleen kwam hij naar beneden !

Terug naar huis, een chipke eten

kangoeroe chipskes
kangoeroe chipskes
dvd'ke kijken op laptop
dvd’ke kijken op laptop
vies brouwsel proeven
vies brouwsel proeven

En na het avondeten mens erger je niet spelen (heel toepasselijk, mijn humeur heeft hier al afgezien …) en “fretten” (kaartspel)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s