weekend

Zaterdag morgen tegen 9u terug naar de dansschool voor de volgende les hip hop (tot de eerste wedstrijd is het op vrijdag én zaterdag) Gelukkig werd hij vanzelf wakker. Ondertussen hadden we besloten dat hij op vrijdag van 18u tot 19u Mix It Kids kan meedoen, ik meldde dit aan de dansjuf en ze ging akkoord.

Ik trok met Dean naar den Action om inkopen te doen voor zijn verjaardagsfeest met zijn klasgenoten van volgende week én om een pretpakket samen te stellen want in de namiddag ging hij naar een klasgenoot zijn verjaardagsfeest.

Kane stak de allerlaatste aardappelen uit van dit seizoen.

Zondag trokken we met z’n allen in de tuin, opruimen en onkruid uittrekken want volgende week zaterdag is het Dean’s verjaardagsfeest met de klas ! Na de middag trokken manlief en beide kids naar b & b K. voor zwemplezier en “therapie”, ik stofzuigde en dweilde ondertussen den beneden en deed de avondeten voorbereidingen.

We maakten samen een wandelingetje door het bos (prospectie voor Dean’s feest) en merkten tot onze grote verbazing wel wat dingen op. Als wij groenafval hebben (takken en scheerhaagsel bvb.) steken we dat in onze GFT bak of compostbak, buren smijten dat in het stuk bos dat ze zichzelf hebben toegeëigend. Onze eigendom eindigt in een hele grote (dubbele weide) dus wij kunnen onszelf geen stuk bos “aanschaffen” …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s