week 5

Maandag was er regen en wind en werd er gezellig binnen gebleven, er werden zelfs kaarsen bovengehaald ! We gingen naar de logo voor de eerste keer deze vakantie, kwestie van up-to-date te blijven ! Ik startte met een nieuwe serie naar een verhaal van Stephen King, da’s bangelijk goed dat weet je al op voorhand “Under the Dome”, enkel spijtig dat er maar één seizoen beschikbaar is …

Dinsdag was werkendag en dat was ff geleden (van 30.6 meerbepaald !). De bewoners zijn nog op vakantie maar één der zoons was thuis en had flink zijn best gedaan om op te ruimen zodat ik direkt er kon invliegen ! Deze week is de enige “normale werkweek” voor mij d.w.z. 19u werken ! Nichtje Kyara kwam met de boys spelen zodat hun dag ook voorbij vloog.

Woensdag ging Kane bij zijne maat spelen en Dean bleef alleen thuis zodat ik bij de buren kon gaan poetsen (bonneke moest naar de kapper) We deden boodschappen en liepen over de markt.

Donderdag de ganse dag werken, ook dat was lang geleden en daarmee is mijn enige “normale” werkweek (van 19u)deze vakantie al voorbij !!!

Vrijdag gingen we van start met project “gezonde koekjes”, ik maakte een lijst met benodigdheden : amandelmeel, gesraspte kokosnoot, cacaonibbles, bananen, havermout, agavesiroop en nog meer en we trokken naar de Bioplanet in Nossegem. Tevoren sprongen we binnen bij Stonemanor in Everberg.

2015-07-31 11.33.25

Volgende week eens werk maken van het koekjes bakken !

Onze vrijdagse broodjesleverancier is in vakantie dus haalden we d’er bij Buurtslagers. Enkel Dean vond het zijne slechter … Verder de overnachtingstas van de boys klaarmaken want zij bleven een nachtje slapen bij de girls zodat wij zaterdagmorgen héél vroeg konden vertrekken richting rommelmarkt !

Advertisements

One thought on “week 5

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s