weekend

Eindelijk nog eens een weekend zonder verplichtingen, alles kon en niks moest !

Zaterdag reden we vlak na de lunch naar Waver naar den Decathlon a, ja want in onze provincie hebben we d’er gene ! We zochten én vonden een badminton set (net met shuttles en rackets voor 4) en nadien sprongen we binnen in de Carrefour om eten te kopen. En we stapten bij Camping Zorro binnen om haringen te kopen om Bliksems zomerverblijf te verstevigen.

Thuis gekomen werd meteen het net opgesteld en uitgetest, dat zal voor uuuuuuren plezier zorgen !!! Ik trok nadien te voet naar een vriendin waarmee ik daarna naar een homeparty trok. Een gekende (Kids with Flair) en een nieuwe, (Misses Graces homeparties) de nieuwe is een meevaller : juwelen, sakosjen en sjaals aan lage prijsjes !!!! Misschien eens een keertje thuis doen, iemand interesse ??? 😉

Thuisgekomen bleek héél het gras af, ook het stuk achteraan dat bangelijk hoog was geworden, nice surprise én Bliksem zat in zijn zomerverblijf !

Zondag kwam eindelijk de gordijn omhoog die bonneke al een half jaar geleden had aan mekaar gestikt. Onze badkamer, dressing én slaapkamer lopen in mekaar zonder deuren. De gordijn hangt op de scheiding badkamer/dressing zodat we in de winter de verwarming kunnen aandoen in de badkamer en die dan in de badkamer blijft 🙂 En Dean’s spreekbeurt werd op punt gesteld !!! Hij is doodnerveus, ik zal ook blij zijn als a.s. donderdag voorbij is 😉

En terwijl ik dit schrijf is het zondagavond 18u en heb ik nog niet eens mijne Libelle gelezen die op woensdag in de bus valt … tja heel den boven is gekuist én we maakten een fietstocht met ons vieren door de regen ! Fijn weekend geweest, op naar het volgende !

 

Advertisements

One thought on “weekend

  1. Decathlon Evere? Mss ook wel niet onze provincie, maar toch dichterbij dan Wavre?
    En na een fijn rustig weekend, nu hopelijk een fijne rustige week!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s