is it me or has the world lost its decency ?

Kane’s communiefeest is achter de rug en alles is goed verlopen… emotioneel ben ik echter een wrak, ik ga dan ook momenteel geen verslag neerpennen omdat ik alles eens goed moet laten bezinken …

Advertisements

4 thoughts on “is it me or has the world lost its decency ?

  1. Oei dat klinkt niet goed en vooral erg jammer toch, een emotioneel wrak na een (hopelijk) geslaagd feest… Vaak is het ook de vermoeidheid en de stress die je extra prikkelbaar maakt voor dingen waar je een dag later misschien alweer kan om lachen.
    Heb het vorige weekend ook meegemaakt op de communie van mijn neefje, met een schoonzusje die ongelukkig was over de in haar ogen mindere catering. Terwijl wij het allemaal lekker (verfijnd was het niet, maar dat moet op een communie ook helemaal niet) en vooral gezellig was (zelden zoveel plezier gehad op een communie). Maar ze was moe en het is een ongelofelijk pietje precies; dus ze werd plots over àlles emotioneel. Gisteren zagen we elkaar terug op de communie van de tweelingnichtjes en ze kon er ondertussen al heel hartelijk mee lachen. Ik wens jou hetzelfde!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s