communie update

Na het briljante plan van het inhuren van een ijskarretje voor Kane’s communie kwam de ontnuchtering onder de vorm van een mail met de boodschap dat de ijskar die dag de hele dag op een open deur staat en ‘s avonds al een feest heeft, tja dat was het risico natuurlijk als je zo last minute denkt … Dean’s vormsel zal sneller helemaal georganiseerd/geboekt zijn, denk ik 😉

Op naar plan B dan : een ijslam ! Besteld bij een lokale bakker inclusief “bloedend” element ! En goed bij prijs leek me nadat ik wat rondsurfte … Had trouwens ook rondgesurft voor een andere ijskar te vinden maar vond geen enkel zo goedkoop (en die is kwalitatief ook dik in orde).

De souvenierkes zijn afgehaald, nu nog wat afwerken en da’s ook in orde. Vrijdag moet hij naar de kapper en de kleding past nog, dat werd woensdag gecheckt ! Mijn outfit staat ook vast, ik twijfel enkel nog over de jas.

Rest enkel nog het bestellen van de bloemstukjes voor op tafel. Is allemaal niet écht nodig maar als ik iets doe, moet het perfekt zijn en je hebt niet elk jaar een communicant in huis !

Advertisements

One thought on “communie update

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s