woelige winderige woensdag

Het is lente maar het lijkt wel regelrecht herfst met bakken regen en wind, véél wind de afgelopen dagen ! Zo van diene wind da ‘s nachts fluit rond uw huis zodat ge geen oog dicht doet, gelukkig was het afgelopen nacht een pak minder !

Vandaag was weer veel te druk … 3 uurtjes werken, maca én spaghetti met kaas klaarmaken en de kids (en ook Stefke) wegdoen tegen 13u naar de buitenspeeldag. Ze waren den eerste ! Veel mensen zullen schrik hebben gehad van’t weer but you only live once (toch in dees leven 😉    ) dus gingen ze er voor !

Daarna reed ik door naar mijnen baas om mijn planning en maaltijdcheques op te halen. Verder ging het naar den Delhaize en daarna door naar de Colruyt om o.a. Dean’s Amiibo figuur af te halen dat we afgelopen zaterdag hadden besteld in den Dreamland. En tenslotte nog stoppen bij de Spar voor een brood en maca (want diene was op in de Colruyt). Nog tanken en dan via de binnenweg terug naar huis. Thuiskomen, uitladen en uitpakken, omkleden en op naar school om Dean’s rapport op te halen. Ik kon direkt binnen want tussen 14 en 15u had de meester geen afspraken ! Net zoals vorige keer waren we rap rond : Dean is een modelleerling die zowat goed is in alles maar vooral in rekenen. Hij is meestal eerst klaar en geniet méér in general en dat vond de meester wel leuk, flying colours all over dus !!! Enkel zijn handschrift kan beter 😦

Twee model students wat inzet en houding betreft, we mogen ons pollekes kussen !

Iets na vieren werden de boys afgezet door Sofie. Het weer was geweldig goed meegevallen, geen druppel gevallen. Het aanbod vonden ze niet echt super maar het was wel leuk geweest.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s