snel shopping

Maandag morgen hadden we “overleg” over Kane met zijn juf en de zorgcoördinator omdat het oudercontact van a.s. woensdag té kort is. Goed nieuws is dat alle partijen aan hetzelfde zeel trekken, zijn cijfers voor taal zijn prima maar rekenen … daar zit hij ver onder het gemiddelde van zijn klas maar hij heeft geen buizen 😉

Er zijn 3 opties waarvan de eerste zittenblijven is maar dat is in zijn geval géén optie ! Tweede optie is werken met extra ondersteunende hulpmiddelen en de laatste optie is buitengewoon onderwijs. Er werd geopteerd voor de tweede optie die in voege gaat na de paasvakantie en die zal worden geëvalueerd net voor het einde van dit schooljaar.

Nadien trok ik naar Leuven met 2 doelen : nepgeld kopen in den Hema (om mee te oefenen voor Kane) en sneakers kopen bij Sacha (2de paar aan halve prijs). En zoals dikwijls het geval is bij “georganiseerd shoppen” kwam er niks van in huis. Hema heeft geen nepgeld in hun winkels maar kan online besteld worden. En de sneakers van Sacha trokken op niks en waren kwalitatief zwak dus ook daar met lege handen naar buiten maar … bij Zara scoorde ik een leuk shirt voor mezelf voor 7.95 en kocht ik superzaligruikende eau de toilette. Bij H&M kocht ik een t-shirt én broek voor 9.99 voor Kane. Voor Dean vond ik niks, vanaf maat 140 bestaat er tegenwoordig bijna geen leuke jongenskleding meer … we zijn allergisch voor ruiten en marineblauw met wit … Binnenkort eens langsgaan bij Ozoheppie. Ik spurtte The Sting binnen en buiten en genoot weer van het gevoel om zoveeeeeeeeeeeeeel keuze te hebben aan kleding. Dat was enkele jaren geleden wel anders. In maatje M/38 vind je nu éénmaal meer en leukere dingen dan in maat 46/XL !!!

Ben trouwens niet van plan om de komende maanden veel voor mezelf te kopen (buiten kleding om naar 3 communiefeestjes te gaan). Ik wil eens volle gas kunnen geven in Londen !!! (in augustus)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s