en we krijgen er niet genoeg van …

woensdag 18/2

Opstaan om half 8 want vandaag gingen we naar de Feldberg ! Het was serieus mistig én koud maar op de Feldberg scheen de zon !!! De kids hadden geen zin meer om te skiën dus ging manlief los op de piste terwijl zij sleeden (is dat een ww ?) en in de sneeuw speelden. We stonden op de eerste parking vlakbij de sleepiste, vroeg opstaan loont als je naar daar wil gaan !

Rond 10u30 reden we door omdat het te druk werd aan de skiliften. We gingen nog eens naar Todtnau waar we nogmaals de kabellift naar boven namen én met de slee terug naar beneden. Daarna deden we inkopen in de Penny en picknickten we onderweg aan een klein watervalletje.

Even de aangekochte spullen thuis wegsteken en richting “privé berg” waar we een wandeling maakten door de bossen (de kids hielden geregeld stop om wat te graven in de bergen sneeuw en ik verbaasde me over het (IJslands) mos )  en een vieruurtje aten in een Vesperstube/Schwarzwaldhotel “Schleedorn” “. Daarna wandelden we helemaal terug om nog enkele malen van de berg te glijden.

En het was woensdag … dus macaronidag !!! De maca en melk had ik van huis mee, inclusief alle tools (houten lepel, aflikker en grijper en klopper).

tien uurtje eten
tien uurtje eten
in de sneeuwput
in de sneeuwput
selfie met Dean
selfie met Dean
selfie met beide kids
selfie met beide kids
selfie met beide kids
selfie met beide kids

2015-02-18 10.06.39 2015-02-18 11.39.52 2015-02-18 11.40.06 2015-02-18 11.53.01

 

Donderdag 19/2

Uitslapen !!! Manlief zorgde weer voor verse pistolets en rond 9u stonden we aan de Altglashütten piste waar manlief zich nogmaals uitleefde op de piste en de kids hetzelfde deden op de sleepiste. Ik genoot van de zon en alles wat er rondom gebeurde.

Toen het niet meer plezant was aan de skilift (lees – pokkedruk werd) besloot manlief dat we doorreden naar Schlüchsee waar we vorig jaar verbleven bij Haus Cindy (een B&B). Daar maakten we een stop aan het Amusementspark waar je met allerlei soorten sleeën naar beneden kon glijden (step, ski step, banden, …)

Nadien was het lunchtime met zicht op de Schlüchsee. En de mannen gingen nog eens naar het Badenparadies waar het -spijtig genoeg- nog drukker was dan vorige jaar. Souvenierkes kopen deden we in Titisee en nadien kochten we avondeten in de Lidl. Terwijl ik ons huisje opruimde en Dean uitrustte, ging manlief nog eens naar onzen berg met Kane (want die moest absoluut nog eens een paar keer naar beneden glijden !!!) Die gaat dienen berg nog fameus missen, vrees ik !

2015-02-19 10.06.56

In Titisee bij reclame voor een sixties café met afbeelding van James Dean
In Titisee bij reclame voor een sixties café met afbeelding van James Dean

2015-02-19 12.21.53 2015-02-19 12.22.45 2015-02-19 12.26.08

zicht vanuit de woonkamer
zicht vanuit de woonkamer
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s