lazy weekend

Vrijdag werd er gelopen en bespraken we daarna de kids hun verjaardagsfeest. Ik deed inkopen bij Colruyt en Delhaize en deed een Zalando retour bij de Post. Manlief kwam ‘s avonds thuis met een skibox voor op de auto die hij op de kop had getikt via Kapaza.

Op zaterdag werd er lekker geluierd door mezelf, ik las de Libelle en mijn boek en keek naar Grimm onder een warm tv dekentje. De kids doken in hun sneeuwuitrustingen om snel te genieten van de weinige sneeuw die er was gevallen. Na de middag deed Kane een wandeling met manlief terwijl Dean een klasgenoot ontving om samen te werken aan een project voor school.

Zondag maakte manlief een uitnodiging voor Kane’s verjaardagsfeestje met zijn klasmaten (dat hij samen met zijn vriendinnetje doet). Deze werd goedgekeurd door alle partijen en meteen gemaild naar alle genodigden, we zijn benieuwd want er zitten toch enkele verrassingen tussen …

Na de middag gingen de kids naar de Scouts, ik sorteerde een doos waar allerlei spullen in zaten “om bij te houden” zoals daar zijn : rouwbrieven en kaartjes, nieuwjaarsbrieven, verjaardagskaarten en kerstkaarten etc. en ik nam de stapel te klasseren recepten onder handen. Die zitten allemaal netjes in een map. Meteen een hele kast die op orde is. Er kwamen nog een hoop paperassen in de karton en papier dozen terecht (dat woensdag a.s. wordt opgehaald) die van op het aanrecht kwamen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s