zalige zaterdag

In de voormiddag trokken we naar Stonemanor voor een cadeau voor Peter P., aan de kassa kregen de kids elk een Halloween zakje en wij kregen een Halloween shopping bag (omdat we meer dan 60 euro hadden gespendeerd wat daar helemaal geen opgave is trouwens 😉   ) We kochten er wat pies en ander bladerdeeg spul dat ‘s middags werd opgegeten. Ik kocht geen “Double Decker” wat ik héél flink vond van mezelf !!! Wel één en ander uit de diepvries om te proberen.

In de namiddag mochten beide boys naar een verjaardagsfeestje/pj party van Stef. Dus waren we kinderloos de hele dag én nacht. We gingen ‘s avonds een hapje eten onder ons tweetjes en trokken naar de Kapelhoeve … die jammer genoeg volboekt was en we hadden geen plan B voorzien …. We reden richting Haacht om naar ‘t Goe Gedacht te rijden (alhoewel die ook volboekt zou zijn, leek me) tot ik op het lumineuze idee kwam om naar “De Brug” in Wijgmaal te rijden ! Daar trokken we BC (Before Children) geregeld naartoe en ook met bomma en bompa S. trokken we daar al eens naartoe. Het was m.a.w. jaaaaaaaaaaren geleden dat we er nog geweest waren maar het zal geen jaren meer duren vooraleer we nog eens teruggaan want het is er nog steeds superlekker en de porties zijn nog altijd royaal, vriendelijke bediening, snel aan het eten én aangename prijzen ! Ik ging resoluut voor de garnalencocktail met grijze garnalen die ondertussen worden geserveerd op een plat bord i.p.v in een glazen coupe. Die cocktailsaus was to die for !!!

een berg garnalen en sla en daarachter verborgen worteltjes en witte kool in een zalige, zoete dressing ...
een berg garnalen en sla en daarachter verborgen worteltjes en witte kool in een zalige, zoete dressing …

Als hoofdgerecht koos ik ook een klassieker : schnitsel met champignon/peperroomsaus en die was ook super yummie, ook manliefs portie was dubbel en dik in orde :

veel champignons en saus
veel champignons en saus
ne goeie lap vlees !
ne goeie lap vlees !

En zonder dessert naar huis, ik ben écht goe bezig hé !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s