weekend

Vrijdag werd grootste nicht Katoo gedropt en gingen we voor de laatste keer deze maand naar de logo (volgende week geen omdat we op vakantie zijn en de week erna is zij op vakantie !) Er wordt blijkbaar progressie gemaakt, da’s fijn om te horen !!! De kids smulden van spaghetti.

Zaterdag morgen waren ze vrij vroeg wakker zodat we tegen openingstijd naar den Aldi konden (kip en champignons voor soep voor mij) én 3 sempervivum (yej !!!). In de Carrefour kochten we nog wat bbq supplies. Nadat alles thuis was afgezet, trok ik met Katoo bij wijze van verjaardagskado (ze verjaart volgende maand en houdt haar feest eind deze week waar we niet kunnen aanwezig zijn) naar OzoHeppie waar ze voor een rok ging. We werden geholpen door Lies en hadden al snel een 7 tal exemplaren waar ze kon induiken, die bleken allemaal te passen, uiteindelijk nam ze er 3 mee naar huis. Ik nam nog een leuke longsleeve voor Kane mee en betaalde maar 43.5 euro !!! Echt wel de moeite om daar eens te passeren en nu zéker door de extra solden (het is zowiezo al gans het jaar aan halve prijs).

De kids amuseerden zich verder met Ice Age 4 te bekijken en op de WII te spelen. Het was gans de dag pokkeweer maar dat belette ons niet om de geplande bbq te laten doorgaan. Zo had ik nog eens reden om wat kaarsen in brand te doen 😉  Stefke was uitgenodigd samen met zijn ouders, we zaten dan wel binnen om te eten maar de gezelligheidsfactor was minstens even groot !  Dat moeten we nog eens doen ! Als dessert genoten we van ijs (pure chocolade van Carte d’Or, vanille en dame blanche van IJsboerke en Stratciatelle van Fermette) en that was so yummie !!!! Vrijdag had ik de nieuwe weegschaal afgehaald in de Colruyt en ik was superblij met het cijfer dat daarop verscheen (ik had me al een ganse week niet kunnen wegen !!!) Bonneke moest ons trouwens naar daar voeren want mijnen oto wou ni starten, zo dood als ne pier was em wsl door het deurlampje dat op “on” stond, lange leve startkabels).

Zondag werd de overschot van de bbq opgegeten en werd er nog plonske gedaan, weliswaar maar een heel kort want zonder zonneschijn is het niet zo aangenaam ! Daarna deden we Katoo naar huis en besloot Kane daar te blijven zodat we naar huis keerden met een kindje minder !


 

 

 

20140712_120744 20140712_140046 20140713_100458

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s