update

Donderdag avond weende Kane : hij had oorpijn … 2 spuiten Nurofen in zijn gilet en het ging beter. Ik nam het zekere voor het onzekere en annuleerde de vrijdagse naschool logo én maakte een afspraak on line bij de dokter.  Vrijdag morgen geen spoor meer van oorpijn dus afspraak geannuleerd en Kane naar de tennisles om 17u.

Zaterdag morgen trok ik met bonneke naar Kontich naar Van Uytsel om nog wat bloemetjes te kopen : zo’n keuze dat ze daar hebben !!! In soorten en kleuren, man man man en ik ging het dit jaar niet zo uitbundig maken op het terras … maar het fleurt de boel op !

Na de middag reden we met de fiets naar het jaarlijkse schoolfeest, een beetje tegen onze zin omdat dat elk jaar een organisatorische ramp is en dit jaar was niet beter. Alle stoelen en tafels stonden buiten net als alle dranktogen, eetstanden en de kassa maar het poduim was binnen en de zon scheen, het was schitterend weer dus zochten we uit in hoeveelste positie onze gasten optraden (4de en 10de) en gingen we daar naar kijken, tussen door zaten we buiten samen met de opa van de boys hun liefkes. Iedereen die binnen zat, verteerde niks wat drank/eten betreft zodat ze serieus wat inkomsten gerateerd hebben … maar er bleef wel heel veel volk plakken na de optredens door het prachtige weer.

Zoals beloofd gingen we daarna naar de frituur waar Dean mini lucifers at (ik had thuis tevoren braaf mijn proteïne pizzake opgegeten zodat het iets minder erg was om tussen de fritten e.d. te zitten)

20140517_184505 20140517_184511 20140517_184646

Zondag

Voor half 9 had ik tomaten verplant en alle nieuwe aanwinsten geplant en kregen we een prijs om beton te gieten waar ons tuinhuis op moet komen en die valt bijzonder goed mee !

Kane ging op speurtocht met de Scouts en Dean mocht een uurtje eerder gaan omdat ze op uitstap gingen naar het Provinciaal Domein in Kessel-Lo. Ik genoot van de zon !

En toen was het weekend weer om, nog één weekje werken en dan komt er weer een super verlengd weekend aan !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s