Dr. Oetker dankzij The Insiders

Gisteravond (zondag) kwamen bonneke en bompa pizza eten. Die gratis exemplaren van Dr. Oetker moesten dringend getest worden.

4 van de 7 smaken werden getest
4 van de 7 smaken werden getest

DSCN4605 DSCN4606 DSCN4607

bolognese
bolognese
speciale (met salami)
speciale (met salami)

DSCN4610

4 formaggi
4 formaggi
met ham en champignons
met ham en champignons

DSCN4613 DSCN4614

 

Wat hebben we geleerd :

Dat het beter is om je pizza op 250°C te bakken onderaan in de oven met voorverwarmde platen want dan krijg je het effekt van een Italiaanse pizza met krokante bodem. Bonneke was verrast over de tasty factor van het 4 kazen exemplaar. Ze waren blijkbaar allemaal lekker volgens de testpersonen. Enig nadeel : de verschillende soorten vereisen volgens de verpakking ieder een andere bereidingstijd …

Binnenkort volgt er nog een proefsessie met de overige smaken !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s