vrijdag 11/4

We sliepen allemaal uit en werden wakker met een compleet overtrokken lucht en regen die met bakken uit de lucht viel … We besloten onze plannen aan te passen en in de voormiddag nog een keertje richting bazaar te trekken voor de laatste inkopen. We namen een taxi aan 1 euro pp. Nen hele plezante die ons beloofde om ons terug te brengen aan 6 euro (dus 2 kids gratis).

Ter plekke kregen we direkt gezelschap van ne shopuitbater die ons meetroonde naar zijn kledingshop. We werden er allemaal goed bediend en kregen er nog 2 gratis shirts bovenop. Hij bleek ook iemand te kennen die handtassen en schoenen verkocht. Ook daar kregen we een goeie deal : ik ging er naar buiten met 2 paar Adidas sloefkes en een paar hoge All Stars (echte Turkse !)  😉

Al gauw liepen we gepakt en gezakt rond. We stapten nog een typische souvenierwinkel binnen waar alles een vaste prijs had maar die bleek voor sommige zaken écht goedkoop te zijn : metalen ringen aan 2 euro en vinger horloges eveneens aan die prijs ! Het was een compleet andere shopping ervaring tegen de vorige keer !

Lunchen deden we buiten de bazaar bij authentieke Turken in een buitenrestaurantje waar we allen een Durum met kip aten.
Daarna namen we de taxi terug. We besloten nog wat buiten te gaan zitten aan het zwembad voor de allerlaatste keer. Ondertussen had iedereen al wat ingepakt en klaargezet.

Na het avond buffet besloten we naar de kinder disco te gaan kijken, het was leuk om zien hoe ze alle drie meededen. Ik praatte voor de laatste keer met de mama van een kindje (Fleur) waar Kane mee had kennis gemaakt, een stoere griet uit het Gentse. Jammer dat ze mekaar pas de laatste dagen gevonden hadden.

Rond half 10 besloten we allemaal om te gaan slapen, ik zette mijn gsm op alarm aflopen rond 1u25 want we zouden worden afgehaald om 1u50 …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s