donderdag 10/4

Uitgeslapen tot kwart voor 9. Ieder volgde zijn eigen ritme en ging apart ontbijten. We kwamen mekaar tegen aan het zwembad waar we de ganse voormiddag vertoevden. De zon was weer volop van de partij !

Het eten is elke dag al even lekker en uitgebreid, enkel bij het ontbijt is het zoeken wat me ligt maar keuze is er meer dan genoeg.

Na de lunch (rond 13u) gingen we met onze zeesloefkes aan het water in om stenen te zoeken, die vind je in alle soorten, kleuren, maten, groottes. Ik zou kilo’s mee naar huis kunnen nemen maar beperk me tot enkel grote examplaren en een hele hoop kleintjes. Aan het strand is het nog rustiger dan aan het zwembad, het is duidelijk nog laag seizoen. Belgen zijn hier zo goed als niet maar wel een hoop Scandinaven en in mindere mate Duitsers. Op het strand werd onze pa trouwens aangesproken door een Deense die dacht dat hij een bekende Deense politieker was. De dag erna zou hij weer worden aangesproken met de vraag om mee op de foto te gaan met een Deens koppel. Later vroeg ik aan een Deense tafel in het restaurant hoe die man noemde, het bleek te gaan om de voorzitter van het Deense parlement : Mogens Lykketoft !

De kids amuseerden zich met de “mini disco” die buiten doorging, manlief hield een oogje in het zeil. Het was te fris voor ons om lang buiten te zitten in de stoelen van het bar gedeelte dus trokken we naar de lobby.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s