maandag 7/4

De matrassen hadden beter gekund … ze mogen investeren in nieuwe ! Opnieuw vollen bak zon : 24°C !!!

Terug naar de pool zodat de kids weer voluit konden gaan, ze hadden ondertussen al een waterpistool gevonden en iets waar ze konden naar duiken. Kane kon het minst goed tegen de temperatuur en genoot ervan op te warmen op zijn strandstoel in de zon.

Na de namiddag glijbaan sessie trokken we allen te voet naar het Alara Grand Bazaar shopping centrum op minder dan 2 km van hier. Na een goed half uurke kwamen we aan in het Turkse shopwalhalla dat in dambordpatroon ligt zodat het vrij overzichtelijk blijft. Naast de traditionele spullen vind je er ook heel wat apothekers waar de Pil zo in de etalage ligt naast zware pijnstillers en zelfs Viagra !

Ieder vond er zijn gading : bonneke kocht schoenen en Kyara ging volledig loos in het fluo ! Dean kreeg een Converse trainingsbroek en Kane 2 Adidas shorts. Ik trakteerde mezelf op een rode Chanel sakosj. De manier van betalen is en blijft altijd een heel spel hé : eerst kiezen (en liefst zoveel mogelijk tegelijk om de beste prijs te krijgen) en dan krijg je te horen “normally zoveel” maar today “special price” ook omdat het nog laag seizoen is en soms ook omdat we Belgen zijn … en dan begint het over een weer gedrets om tot een akkoord te komen. Totaal mijn ding niet maar tante Cindy is er in gespecialiseerd !!!

We konden helaas niet alles zien omdat we terug naar het hotel moesten wegens etenstijd maar hier wil ik nog wel eens terug komen !

We zijn in complete vakantie modus = niets moet, alles kan !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s