even reclame maken

Foto

LaVi is een allergenenvrije voedingswinkel in Sint-Truiden. Eigenares Cindy De Cat (meter van Dean en één van mijn besties), ervaringsdeskundige en psychologe, verwelkomt er klanten die kampen met een voedingsallergie of -intolerantie en staat hen bij met raad en daad. Cindy, zelf moeder van een zoon met meervoudige voedingsallergieën, ontdekte hoe moeilijk het was om haar kind gezonde én gevarieerde voeding voor te schotelen.

Haar moeizame zoektocht naar lekkere, gezonde en allergenevrije voeding inspireerde haar om zelf een voedingswinkel te beginnen waar alle producten onder één dak te vinden zijn. LaVi was geboren! De basisidee van LaVi is dat de juiste voeding zorgt voor een lichaam in balans.

Het streefdoel van LaVi is niet alleen om geschikte, maar ook smaakvolle voedingsmiddelen aan te bieden. Zelf proeven, ontdekken en innoveren zijn hierbij de basisingrediënten. Het assortiment bestaat uit kwalitatieve producten uit binnen- en buitenland. Wenst u een specifiek product dat niet in het gamma zit? LaVi gaat graag op zoek voor u!

U kunt bij LaVi eveneens terecht voor tips en advies. Ook worden er geregeld workshops en lezingen georganiseerd. Check hiervoor onze evenementenkalender.

Allen naar www.lavi.be

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s