en toen vielen we …

voorgerecht van gisteren ; zalm en forel
voorgerecht van gisteren ; zalm en forel
hoofdgerecht : gegratineerde aardappelen met tonijn, tomaat en ui
hoofdgerecht : gegratineerde aardappelen met tonijn, tomaat en ui

Vanmorgen naar de bestemming van gisteren namiddag gereden, skies aangedaan en de pret was van korte duur want zowel de kids als ik tuimelden naar beneden, te veel ijs en ik kreeg totaal geen grip erop en kon dus niet afremmen of stoppen … Die val deed zo goed als geen pijn.

Toen ging ik samen met manlief de ankerlift op maar da kwam ni goe, ik liet los … en ging daarna alleen. Samen gleden we de familie piste af, een héél lang stuk met een mooi landschap tussen dennenbomen, het ging vrij vlotjes, lange banen trekken in bochten, tot we een stuk ijs tegenkwamen en ik de grip weer kwijt was en onderuit ging, ik kon ff niet meer ademen en dit keer is het de rechterkant die prijs had, ik zit nu dus wat pijn betreft in balans 😉

De rest van de dag deed papa meermaals de piste en ik en de kids gingen naar boven naar een stuk dat heel rustig was waar ze sneeuwpoppen maakte en tunnels. De zon kwam er even door ! We gingen op verkenning in Schluchsee dorp, er zijn meerdere restaurants en hotels en enkele winkels. Tegen 15u waren we terug in de B&B waar we allen genoten van een lekkere hete douche.

2014-03-05 10.26.52 2014-03-05 11.21.42 2014-03-05 11.21.47 2014-03-05 11.42.18 2014-03-05 11.42.23 2014-03-05 11.49.42 2014-03-05 11.49.55 2014-03-05 11.50.05 2014-03-05 11.50.12

selfie
selfie
gezonde lunch in de buitenlucht
gezonde lunch in de buitenlucht

 

20140305_115321 20140305_115326

Advertisements

2 thoughts on “en toen vielen we …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s