workshop !

Zaterdag omstreeks 10u40 reed ik met een vriendin richting dieetcenter Suzy  voor een beautyworkshop kleur en stijladvies i.s.m Stylinglab.

Mijn diadeem moest uit en ook mijn oorbellen moesten opzij. Mijn haar werd afgedekt en ik kreeg allerlei gekleurde doeken over mij. Ik ben blijkbaar een warm type, meer bepaald een zomertype, ik kreeg allerlei kleuren en kledingtips en moest daarna voor de spiegel gaan staan, ik leerde hoe ik me best kan kleden (veel tips kende ik al via Lien Degol) en dat ik een zandloper ben.

mijn kleuren kaart
mijn kleuren kaart
kleding tips
kleding tips

Het neusje van de zalm was dat we werden opgemaakt door de schoonheidsspecialiste van het huis. Ook van haar kreeg ik enkele tips ! Dit was een hele interessante ervaring voor amper 15 eurokes (de stylistes zijn vrienden des huizes), ik heb veel bijgeleerd en ben vooral stiekem wat blij omdat ik eigelijk al vrij goed bezig was met kleurtjes (groen past me en zilver is voor mij een must, van goud en knalrood moet ik afblijven bvb.). De ultieme ervaring zou zijn om met hen op een personal shopping spree te gaan (van 10 tot 16u in A’pen) maar dat kost me 250 euro (ouch), toch maar ff blijven verder spelen met den Euromillions !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s