dag 4

Dean zit al een paar dagen met een dikke verkoudheid, verstopte neus, snottebellen en vanmorgen hoest, dus om 7u ff nr beneden gegaan om een afspraak te maken bij de dokter want ik wil geen risico’s nemen nu …

In de voormiddag ging het richting mijnen baas om de planning en cheques binnen te leveren en maaltijdcheques en nieuwe planning in ontvangst te nemen. Documenten bij het ACV in de bus gedumpt en nog wat “kattenbakvulling” kopen bij Tom & Co voor ons konijntje.

Bij de dokter om kwart voor twee, een viruske met veel slijm in de keel, voor den hoest (en om de nacht rustig door te komen) een magistrale bereiding gaan halen bij den apotheek. Ik had van de dokter Biocure vitaminen gekregen (want ze was haar kast aan het uitmesten, daar stak wat in !) en ook voor de kids een fles voor elk met echinacea.

We stopten bij bonneke om ff te bekijken wat er met Bliksem moet gebeuren, terwijl we aan haar deur stonden, stond zij aan onze deur ! Ze had trouwens een superleuk voorstel. 2014 wordt een bijzonder jaar denk ik !

Nu nog de koffers inpakken, het huis is opgeruimd en gestofzuigd, sebiet nog met een natte vod erdoor zodat we terug thuis komen in een proper keet ! En morgenvroeg hoppa richting Moezel !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s