catalogi

De speelgoedboeken van alle winkels lopen stilletjes aan binnen, vorige week die van de KP, deze week diene van den BS en die van de Fun zou in de bus moeten gelegen hebben maar hij was er ni bij dus vroeg ik hem online aan ! Kwestie van rustig die Sint lijstjes te kunnen  prepareren. Dean weet ondertussen wel wie de Sint is maar speelt het spel graag mee voor Kane !

Den diepvries mijnheer  (Bofrost) kwam langs en liet een “feestfolder” achter, bestellingen moeten binnen drie weken al worden meegegeven. En er zitten lekkere dingen tussen (wel niet zo interessant als je nog met een vermageringsrace” bezig bent 😉 maar kerstbomen en aanverwanten in aardappelvorm en rendieren in kippen nuggetstijl worden zéker besteld !

Kreeg ik nog een catalogus in de bus van Wonderboetiek die me bij een volgende bestelling een reuze fleece deken kado doen in het rood … tja dan kijkt een mens in de catalogus en is een bestelling peanuts wanneer deze vol staat met kerst stuff ! (Zo bestelde ik o.a. een gepersonaliseerde adventskalender voor beide kids die elk jaar herbruikbaar is en een pvc tafellaken aan mini prijs.)

Niet alle catalogi worden hier bekeken, er verdwijnt geregeld van alles direkt in de dozen voor de papier ophaling !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s