weekend

Zaterdag in de voormiddag werd er naar het CP gegaan (ContainerPark) om glas, kleding en karton en papier weg te doen, terwijl kon ik de berging wat op orde zetten. De dansschool ging naar Movie Park om te griezelen dus waren er geen lessen in de namiddag vandaar dat we na de middag naar Utopolis in Mechelen reden (we hadden al lang beloofd om eens naar de bioscoop te gaan). Zowel “Planes” als “Turbo” stonden op het filmmenu, er werd gekozen voor “Turbo”.

Het was ook voor ons een eeuwigheid geleden dat we nog eens in de “cinema” geweest waren. Trouwens de eerste keer dat we in Utopolis Mechelen kwamen maar zeker niet de laatste keer want je hebt er een ruime en vooral gratis parking !

De film zelf was best aardig mede dankzij de stemmen van Manou Kersting, Michaël Pas en Tom Van Dyck. Het verhaal bevat zoals steeds een hoop gemoraliseer maar het hoeft allemaal niet zo zwaar te zijn om goed te zijn en vooral ontspannend !

De kids aten ‘s avonds frietjes met curryworst en ik at (zoals elk weekend) pizza maar sinds vorige week geen veggie meer maar met loads of fish !

Zondag werd er opgeruimd en gepoetst en daarna oefende ik met Kane zijn woordjes, letters, getalbeelden en klikklakboekje terwijl Dean zijn toets dino’s leerde.

Het is trouwens officieel : ik ben thuis de ganse herfstvakantie !

Advertisements

One thought on “weekend

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s