week 7

Maandag werd Dean 9 en belde ik ‘s morgens meteen naar de dierenarts om een afspraak te maken voor Daantje.

Na de middag ging het richting Thomas Cook om onze reisdocumenten af te halen en onze TC trolley (het is een blauwe), die kreeg je gratis toen we boekten.

Ik kreeg een mail ivm de selectieproeven voor de job waar ik voor solliciteerde. Dat is een hele boterham die bestaat  uit drie delen … Ik beschouw het als een goeie oefening.

Manlief ging met de kids naar de dierenarts met Daantje, hij werd ontwormd, kreeg een voedingssuplement en AB : hij heeft aanpassingsproblemen wat voeding betreft : van droge voeding naar het paradijs (vol klavertjes en brood en wortel) dus dat zou moeten goed komen.

Dean wou bbq voor zijn verjaardag, ik dacht dat hij eerder pizza zou kiezen (zelfgemaakt of Pizzahut) maar niet dus. In den Delhaize koos hij een chocoladetaart waar we kaarsjes konden opzetten.

Dean in feeststemming
Dean in feeststemming
perfekte taart voor ons viertjes
perfekte taart voor ons viertjes
altijd leuk vuurwerkje
altijd leuk vuurwerkje
nog ff wachten voor de échte feestjes !
nog ff wachten voor de échte feestjes !

Dinsdag was het werkendag en kwam manlief over de middag ff naar huis om Daan’s medicijnen toe te dienen maar het was al te laat, hij was net gestorven. Hij stuurde een mail naar Intratuin met de boodschap dat dit had kunnen voorkomen worden. Ze stuurden direkt een reply, er ligt een kadokaart klaar aan de servicebalie. Feit is dat ik momenteel mijn buik wel vol heb van konijnen … Laat ons hopen dat Bliksem blijft leven.

dag Daantje
dag Daantje
Bliksem
Bliksem

Woensdag kreeg Dean nieuwe sandalen (Jack Wolfskin) van bij Mount Oberon

en die van Kane werden geleverd door Kleertjes.com

allebei in solden ! en hoognodig want we moeten nog op vakantie vertrekken en laat ons hopen dat september ook nog warm blijft !

Ik kuiste een hele hoop groene boontjes en blancheerde ze en vroor ze in. ‘s Avonds ging ik kennis maken met mijn nieuwe klant die ik zal bedienen vanaf september om de 2 weken.

Donderdag werden mijn mannen hun haren geknipt en reden we na de middag naar Intratuin om onze kadocheque op te halen en bezochten we terwijl de serres waar alles weg moet aan dumpingprijzen, ik kocht er 3 zwarte potten waar ik volgend jaar bloemetjes kan in planten voor 17,95 (normaal 19,95 vr 1 exemplaar). De kids deden mee aan een zoektocht doorheen de winkel : er moesten 8 kisten gelokaliseerd worden waar telkens een voorwerp in zat dat moest aangeduid worden op het deelnemingsformulier. Als beloning kregen ze elk een ijsje én zaadjes om volgend jaar te zaaien (we kozen voor pastinaak en tomaat).

Voor het slapen gaan was Dean’s allereerste kies eruit ! Hij hing hééél losjes en moest eruit maar Dean durfde niet goed zelf te trekken dus hielp manlief een beetje.

Vrijdagmorgen begon feestelijk want er werd ontbijt aan huis geleverd ter gelegenheid van onze tiende huwelijksverjaardag !

ontbijt voor ons vieren
ontbijt voor ons vieren
met kids stuff
met kids stuff
mét bubbels !
mét bubbels !
ontbijt én lunch !
ontbijt én lunch !

Terwijl we ontbijtten werd er een kadoke van bonneke en bompa geleverd : een witte Dipladenia voor op het terras compleet in grijze Elho pot ! Merci !!!

DSCN3150 (Large)

‘s Middags aten we verder van het geleverde ontbijt en bleef er nog over ! Daarna trokken we richting Bioplanet in Leuven om kokosolie te kopen. En we reden ook langs bij Thomas Cook om een taxi te regelen richting van en naar de luchthaven …

‘s Avonds kwamen bonneke en bompa, bonneke trakteerden met mosselen en verse frietjes en dat smaakte, de domper op de feestvreugde was het nieuws dat de wittekop waarschijnlijk ongeneeslijk ziek is … Hij lag sinds woensdag in het dierenziekenhuis in Wezemaal.

Zaterdag morgen konden we nogmaals eten van ons feestontbijt (da’s echt wel zijn geld waard ;-)) ‘s Avonds aten we bbq onder ons viertjes en ging manlief samen met bompa “wittekop” afhalen zodat ze hem thuis konden begraven. Er was geen andere optie dan hem te laten inslapen want hij liep blijkbaar al jaaaaaaaren rond met een erfelijke ziekte die nu pas is uitgebarsten en waar niks aan te doen is.

Zondag had Kane zwemles, volgende keer mag  hij proberen om een brevet te halen !  Voor de rest een hele rustige chill dag wegens schijtweer. We lieten Bliksem in huis rondlopen omdat het zo nat was buiten.

DSCN3151 (Large)

Bliksem languit, ff rusten
Bliksem languit, ff rusten

Er moest ook worden opgeruimd zodat we week 8 kunnen starten in een proper huis !

De hoek waar Dean's tentoonstellingskast staat moest echt worden opgeruimd ...
De hoek waar Dean’s tentoonstellingskast staat moest echt worden opgeruimd …

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s