week 2

Ook week 2 is weer ten einde, een overzichtje :

Maandag kwam Stef spelen, zijn mama voelde zich niet lekker en had haar werk afgebeld en hij  verveelde zich bij zijn oma, geen probleem want dankzij ons zwembad vliegt een dag zovoorbij !

Dinsdag mochten onze twee kids op uitstap met hun vriendinnetjes naar Planckendael, zij hebben een abonnement en namen door de bijhorende free tickets onze jongens mee voor het tweede jaar op rij. Ze hebben zich bangelijk goed geamuseerd getuige hieronderstaande fotokes :

PLANCKENDAEL1 PLANCKENDAEL2

how cute is this ???
how cute is this ???

PLANCKENDAEL4 PLANCKENDAEL5 PLANCKENDAEL6

PLANCKENDAEL7 PLANCKENDAEL8 PLANCKENDAEL9

PLANCKENDAEL10 PLANCKENDAEL11

Ze werden afgehaald om 10u en kwamen thuis rond half 6 mét een knuffel én een sleutelhanger. Ik had genoten van de rust en vond nog een leuk kleedje én handdoek bij L&L die ik betaalde met mijn laatste kadocheques die we verdienden met het KUL onderzoek.

Woensdag reden we naar de markt om slaplantjes te kopen en kregen ze allebei een waterpistool.

Donderdag moest ik werken en was papa thuis om te studeren voor zijn examen dat hij op vrijdag moest afleggen.  Dean blijkt een “zwemoor” te hebben, voorlopig nog niet ernstig maar wel pijnlijk dus druppels inkappen en als het genezen is enkel het water in met oordopjes !

Vrijdag reden we naar de Kinderplaneet en kochten voor Kane een boekentas voor het eerste leerjaar, ik had meteen een exemplaar in het vizier en hij ging ermee akkoord (wauw, dat is niet altijd zo !) dus werd ze gekocht mét 10% korting ! We kochten ook meteen 2 koekendoosjes want afgelopen schooljaar zijn er enkele verdwenen/gesneuveld.

Er werd in de tent geslapen : de kids deden een pyama aan (met lange mouwen) en papa kroop mee in de tent. Ik zou alleen slapen in ons bed maar … dat was buiten Kane gerekend want hij wou bij mij slapen zodat papa en Dean de nacht samen doorbrachten in de tent.

helemaal klaar om in de tent te duiken in zijn nieuwe pyama
helemaal klaar om in de tent te duiken in zijn nieuwe pyama
Dean liet nog ff de oordruppels hun werk doen
Dean liet nog ff de oordruppels hun werk doen

Zaterdag maakten we een fietstocht van bijna 14 km, onderweg kwamen we geen horeca tegen en we hadden zo’n zin in een ijsje en onze ijslade in onze diepvries is zo goed als leeg en de ijskar komt niet op zaterdag dus maakten we een laatste tussenstop bij bonneke en bompa en we hadden geluk want daar was nog ijs onder de vorm van frisco’s én dame blanche ijs, yummie. De tent werd deze keer bevolkt door papa en beide kids !

Zondagmorgen gingen we allemaal naar den AD Delhaize in Boortmeerbeek voor pistolekes en één en ander zo moet ik morgen niet naar de winkel. Na de middag plonsten we allemaal samen in het zwembad (Dean mét badmuts) en genoot ik wat van de zon (netjes ingesmeerd). s Avonds deden we bbq onder ons en werd Dean gestoken door een bijtje dat van de bloemetjes van de klavers op onze gazon aan het snoepen was, tja met blote voeten rondlopen wordt serieus ontmoedigd maar wie niet horen wil, moet voelen … Ik trok met beide kids de tent in …

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s