weekend verslag

Zaterdag in de voormiddag reden we naar de KP ofte de Kinderplaneet in Baal om een verhoog zitkussen te kopen voor in bonneke’s auto en kon Kane een bon opdoen die hij kreeg voor zijn verjaardag (hij koos verkeerskegels en bekeuringsblaadjes van de politie) en ze kregen beiden nog wat nieuwe kleertjes want het was daar 2+1 op kleding.

‘ s Avonds hielden we onze eerste bbq thuis onder ons viertjes. Lekker, lekker !!! Daarna maakten we een fietstocht van een paar uurtjes. Van de ene kant van de vaart over Kampenhout Sas langs de andere kant van de vaart, via een weggetje naar beneden het bos in en terug richting Tildonk.

Op zondag ging ik met onze jongste naar de jaarmarkt om een vaderdagkado te kopen voor bompa. Ik kocht ook nieuwe slaplantjes én een armbandje voor mezelf en Kane (van bij de Chilenen of zijn het Peruvianen ?) Hij wou dat al lang en koos een blauw en een groen. Na de middag gingen ze zwemmen bij b & b K. terwijl ik het huis poetste en buiten nog wat genoot van het zonnetje.

Volgend weekend wordt waarschijnlijk onzen Intex opgezet !

Advertisements

One thought on “weekend verslag

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s